Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз кола нямам,имам трента тре...
    Ти за почерпката ли се притесняваш,хубава работа....
    Ей верно стана като нова и и се кефя вече.Още повече ми е кеф как от време на време някой се пули на 23-годишната ми кочинка.Например вчера като се разминавахме с една 156-ца оня щеше да си счупи врата.Хаха....сигурно си е казвал "още ли има подобни идиоти"?...

Comment

• тОЯ ФОРУМ ЕПТЕН СА СМРЕ

Comment

• Някой да знае с какво мога да заместя ел.моторите на кондензаторите на климатика.

Comment

• Аре па сега глезотийки,климатик! Отваряш си джама и си патрон!

Comment

• Ами да не е зле както вариант, поне мойте прозорци се отварят хе хе хе.

Comment

• По какъв начин мога да накарам щеката на маслото да заработи нормално и лампата на контрола да изгасне.Само това остана да не работи по колата и ме вбесява.
              Вече и с ребилднато парно демек духа по яко и топло от на всеки VW и BMW взети заедно. Така че каде я тая зима , вече не ми пука от нея.
              Last edited by morrty; d.m.y г., 14:07.

Comment

• С това и аз не съм се справил! Като се пребориш с проблема, открий нова тема!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Незнам на какъв принцип работи щеката, за да започвам разнищването на въпроса.

Comment

• Ами има някакъв канап, дето се разтяга и свива от маслото. Нещо такова, ама не съм съвсем сигурен, защото на щеката има и някаква заливка, та там може да има още чарколяк.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Дали мога да сложа 16ки на 33ката и с какви гуми евентуално

Comment

• "Аз кола нямам,имам трента тре...
                        Ти за почерпката ли се притесняваш,хубава работа....
                        Ей верно стана като нова и и се кефя вече.Още повече ми е кеф как от време на време някой се пули на 23-годишната ми кочинка.Например вчера като се разминавахме с една 156-ца оня щеше да си счупи врата.Хаха....сигурно си е казвал "още ли има подобни идиоти"?..."
                        Мне, просто усетих че автомобила е форумен и се зазяпах за стикери да видя...
                        Last edited by Seicento Sporting Abarth; d.m.y г., 17:18.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                          Дали мога да сложа 16ки на 33ката и с какви гуми евентуално
                          В момента червения ми скрап е със 16-ки, от 155-ца, 7J са, със ЕТ 35 ако не се лъжа. Карам я с гуми 205/45/16
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Ето какво харесах на бабата...... момата
                            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                              Ето какво харесах на бабата...... момата
                              Тези не са ли 15ки? Иначе без съмнение ще и стоят много яко...
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Да 15ки са, май им е рано за 16ки , пак и с тая газова няма душа сиромашката. Незнам как ще им стоят.
                                Last edited by morrty; d.m.y г., 16:38.

Comment

Working...
                                X